مایکروسافت اپلیکیشن‌های Win32 را تا سال 2019 محدود می‌کند

مایکروسافت اپلیکیشن‌های Win32 را تا سال 2019 محدود می‌کند

شرکت مایکروسافت به تازگی تصمیم گرفته است تا سال 2019، میزان استفاده از اپلیکیشن‌های Win32 را کاهش دهد.

گزارش اخیر وب سایت Windows Central نشان می‌دهد که این شرکت تصمیم دارد تا سال 2019 سیستم عامل ویندوز را به طور کل با استفاده از اپلیکیشن‌های یونیورسال توسعه دهد.

این شرکت تصمیم دارد تا با گسترش میزان کاربری اپلیکیشن‌های یونیورسال و همچنین ارائه نرم افزارهای کاربردی در ویندوز استور، از میزان محبوبیت نرم افزارهای Win32 که بدون هیچ کنترلی توسعه داده می‌شوند بکاهد. تا پیش از این، مایکروسافت با توسعه ویندوز RT و همچنین نسخه اس ویندوز 10 اقدام‌هایی مشابهی برای کاهش میزان استفاده از اپلیکیشن‌های متفرقه کرده بود.

با این حال عدم محبوبیت اپلیکیشن‌های ارائه شده در ویندوز استور و همچنین عدم تمایل بسیاری از توسعه دهندگان نرم افزارهای ویندوزی برای ارائه اپلیکیشن در ویندوز استور باعث شد تا پروژه توسعه و عرضه ویندوز RT شکست بخورد و همچنین بسیاری از کاربران تمایلی به استفاده از Windows 10 S نداشته باشند.

این در حالی است که تا به امروز بیش از 8 میلیون نرم افزار Win32 برای سیستم عامل ویندوز توسعه داده شده است و که این پلتفرم در میان کاربران و همچنین توسعه دهندگان بسیار محبوب است. اقدام اخیر مایکروسافت برای حذف اپلیکیشن‌های Win32 ممکن است باعث کاهش محبوبیت سیستم عامل ویندوز شود چرا که سطح کاربری این سیستم عامل تا حدودی شبیه به Chrome OS خواهد شد.

از طرفی مایکروسافت استدلال می‌کند که عرضه اپلیکیشن‌های بونیورسال علاوه بر افزایش امنیت کاربران، باعث می‌شود تا توسعه دهندگان بتوانند محصولات خود را برای دستگاه‌های مختلف عرضه کنند. بر همین اساس، توسعه ویندوز 10 در پردازنده‌های ARM و مشخصاً پرچم‌داران سری اسنپدراگون شرکت کوالکام می‌تواند اولین قدم ردموندی ها برای عرضه این سیستم عامل به صورت یک پارچه در حوزه موبایل باشد چرا که مایکروسافت تصمیم دارد تا پس از مرگ پلتفرم ویندوز فون، برای بار دیگر در آینده‌ای نزدیک به حوزه تلفن‌های هوشمند باز گردد.

دیدگاهتان را بنویسید