گزارشهای جدید منتشر شده برای بار دیگر مهر تأییدی بر شایعات مربوط به تلاش مایکروسافت برای تولید و عرضه یک سرفیس ارزان قیمت زدهاند.
بر اساس جدیدترین گزارش خبرگزاری بلومبرگ، مایکروسافت تصمیم دارد تا برای رقابت هر چه بیشتر با شرکت اپل و آیپد نسل ششم این کمپانی، یک سرفیس ارزان قیمت را تا نیم دوم سال جاری میلادی آماده تولید و عرضه کند.
بر اساس این گزارش، سرفیس ارزان قیمت سال 2018 قرار است با قیمت پایه 329 دلار آماده عرضه شود. بلومبرگ همچنین ادعا کرده که این محصول مجهز به پردازنده ARM بوده و از همین حیث عمر باتری بسیار بالایی دارد. وجود پردازنده کم مصرف در این محصول باعث میشود تا باتری سرفیس ارزان قیمت سال 2018 تا 9 ساعت دوام بیاورد.
گفتنی است که این دستگاه هیبریدی به احتمال زیاد مجهز به نمایشگر 10 اینچ بوده و با وزن بسیار کمی تولید خواهد شد تا امکان حمل آن بسیار آسان باشد. بر اساس گزارش بلومبرگ، مایکروسافت احتمالاً تصمیم دارد تا این محصول را در دو نسخه 64 و 128 گیگابایتی تولید و عرضه کند که به احتمال زیاد دو آپشن وای فای و LTE برای آن موجود خواهد بود.
همانطور که گفته شد این محصول قرار است در نیمه دوم سال 2018 آماده عرضه خواهد شد و مایکروسافت تصمیم دارد تا با عرضه این محصول ارزان قیمت با شرکت اپل و آیپد نسل ششم رقابت کند. اپل در فروردین امسال از یک تبلت 9.7 اینچی با قیمت ارزانتر و امکان پشتیبانی از قلم استایلوس اپل پنسل رونمایی کرده است که باعث شده تا عرصه رقابت میان آیپدها و سرفیس ها تنگتر شود. بر همین اساس، مایکروسافت تصمیم دارد تا و پس از عرضه سرفیس 3 در سال 2015، برای بار دیگر شانس خود را در زمینه تولید محصولات خانواده سرفیس به همراه برچسب قیمت مقرون به صرفهتر امتحان کند.