آپدیت جدید سیستم عامل ویندوز 10 که با اسم رمز رداستون 4 شناخته میشود، تنها دو هفته پس از عرضه نسخه عمومی و نهایی آپدیت پاییزی با عنوان Fall Creators، و از چهار روز پیش آماده عرضه به صورت بتا شد.
در این آپدیت که قرار است بیلدهای جدید آن به صورت منظم و هفتگی در اختیار کاربران اینسایدر قرار گیرد، مایکروسافت تغییرات خاص و منحصر به فردی را در رابط کاربری گرافیکی ویندوز 10 اعمال کرده است.
رد استون چهار در حال حاضر در فاز اول سیکل تست است و قرار است پس از اعمال تغییرات تدریجی و تستهای لازم در ماههای ابتدایی سال 2018، به عنوان چهارمین آپدیت بزرگ ویندوز 10 به صورت عمومی عرضه شود.
در ادامه برخی از تغییرات مهمی که در Redstone 4 اعمال شده یا قرار است اعمال شود را مرور خواهیم کرد:
1. پوسته ویندوز
رابط کاربری ویندوز 10 در رداستون 4 دستخوش تغییرات زیادی خواهد شد. شاید به جرئت بتوان گفت که این آپدیت بیشترین تغییرات رابط کاربری را در خودش جای داده است.
گسترش کامل طراحی فلوئنت در بخش بخش ویندوز 10 باعث میشود تا کار با این سیستم عامل روانتر و نرمتر از آپدیت Creators شود. طراحی فلوئنت منوی استارت ویندوز و نحوه نمایش اپلیکیشنها در آن را به طور کامل تحت تأثیر قرار خواهد داد.
از طرف دیگر بخش مرکز اعلانها یا همان Action Center با تغییراتی همراه خواهد شد. گزینههایی نظیر clear all، expand، collapse و see more از حالت تکست درآمده و جلوه بصری بیشتری به خود میگیرند.
در Action Center از طریق سوایپ دوانگشتی تمامی اعلانها را حذف میکند و در عین حال Action Center در رداستون 4 شخصی سازی بهتری خواهد داشت. علاوه بر اینکه قابلیت Near Share که به تازگی برای کاربران اینسایدر عرضه شده، امکان انتقال فایلها به روش AirDrop را بر عهده میگیرد.
در رد استون 4، کیبورد مجازی لمسی که کاربرد ویژهای روی دستگاههای لمسی نظیر سری محصولات سرفیس دارد، مجهز به طراحی فلوئنت خواهد شد و همچنین کاربران در هر دو حالت دکمه تاچ و کیبورد فیزیکی امکان استفاده از کلمات پیشنهادی را خواهند داشت.
2. مرورگر اج
مرورگر اج در رداستون 4 دستخوش دو تغییر بزرگ شده است. بر همین اساس میتوان از این پس صدای پخش شده در یک تب مشخص را خاموش کرد. گفتنی است که این قابلیت تا پیش از این نیز در مرورگرهای کروم و فایرفاکس وجود داشته است.
اج یک قابلیت مهم دیگر نیز پیدا کرده است. این مرورگر در رداستون 4 قادر به خواندن کتابهای الکترونیکی با فرمت EPUB خواهد بود.
3. کورتانا
دستیار هوشمند صوتی مایکروسافت در رداستون 4 قادر به مرتب سازی اطلاعات مشخص خواهد بود و از این پس در Action Center فعالیت بیشتری خواهد داشت.
4. بخش تنظیمات
سیاست مایکروسافت از زمان عرضه نسخه اولیه ویندوز 10 تاکنون بر پایه حذف تدریجی Control Panel و اعمال قابلیتهای آن در بخش Settings بوده است. بخش تنظیمات جدید به طور تدریجی در هر آپدیت ویندوز 10، مجهز به قابلیتهای بیشتری میشوند و کاربری کنترل پنل را کمرنگتر میکنند.
بر همین اساس بخش تنظیمات ویندوز 10 در رداستون 4 توانایی کنترل اپلیکیشن های استارت آپ، کنترل بخش Ease of Access را دارد.
از رداستون 4 به بعد همچنین کاربران برای تنظیمات کارت صدا و ابزارهای ورودی و خروجی صدا باید به Settings مراجعه کنند. علاوه بر اینکه Settings از این به بعد همکاری بهتری با دستگاههای مجهز به مودم شبکه LTE نظیر سرفیس پرو خواهد داشت. Settings در آپدیت بعدی ویندوز 10 امکان کنترل کامل تنظیمات سیمکارت برای دستگاههای مشابه نسخه LTE سرفیس پرو را خواهد داشت.
سری تبلت های سرفیس پرو
این سری از محصولات شرکت مایکروسافت انعطاف پذیری یک تبلت و در عین حال کارایی و عملکرد یک لپ تاپ را با بازدهی باتری که در طول یک روز به آن نیازمندید در قالب یک دستگاه کاملا قابل حمل به شما ارائه میدهند