اولین ISO رسمی از رداستون 4 منتشر شد

ویندوز 10

مایکروسافت روز گذشته از اولین فایل ISO نصبی آپدیت جدید ویندوز 10 با نام رد استون 4 رونمایی کرد. رداستون 4 در حقیقت اسم رمز چهارمین آپدیت بزرگ ویندوز 10 هست که پس Fall Creators برای کاربران عرضه خواهد شد.

بیلدهای این آپدیت در طول یک ماه گذشته توسط مایکروسافت تست شده و برخی از قابلیت‌های آن برای کاربران ویندوز اینسایدر که به آپدیت پاییزی مهاجرت کرده‌اند، ارائه شده است. اما حالا مایکروسافت حدود دو هفته پس از عرضه نهایی آپدیت Fall Creators که تا پیش از این با نام  «رد استون 3» شناخته می‌شد، نسخه بعدی این آپدیت را به صورت آزمایشی آماده عرضه کرده است.

مهم‌ترین تغییرات اعمال شده در این آپدیت شامل گسترش تغییرات در محیط کاربری ویندوز با طراحی فلوئنت و بهبود اجرای اپلیکیشن ها عنوان شده است.

این آپدیت هم اکنون در وب سایت رسمی مایکروسافت و از طریق این لینک برای کاربران ویندوز اینسایدر عرضه شده است. نام کامل فایل ISO نصبی این آپدیت  Windows 10 Redstone 4 Build 17025 است که به صورت نصب تمیز یا همان Clean Install در دسترس کاربران قرار گرفته است.

رد استون 4 در حقیقت اولین آپدیت بزرگ ویندوز 10 با سازگاری متناسب با پروژه اندرومدا است. این پروژه که توسط مایکروسافت در دست تست و بررسی است قرار است امکان اجرای ویندوز 10 با رابط کاربری متفاوت را در دستگاه‌های دیگر موجود کند. مایکروسافت با اندرومدا می‌تواند ویندوز 10 با قابلیت‌های مشابه را در دستگاه‌هایی نظیر سرفیس فون و نسل جدید دیگر محصولات خانواده سرفیس نظیر تبلت های سرفیس پرو و لپ تاپ‌های سرفیس بوک که احتمالاً با پردازنده‌های ARM و مشخصاً اسنپ دراگون کوالکام تولید می‌شوند را اجرا کند.

این آپدیت به صورت تست عرضه شده و مایکروسافت به کاربران توصیه کرده فایل ISO نصبی را به طور کامل روی دستگاه خود و از طریق بوت نصب نکنند و به جای آن، آپدیت مذکور را از طریق برنامه‌های مجازی‌سازی تست کرده و با تغییرات این آپدیت آشنا شوند.

کاربران دستگاه‌های سرفیس نیز باید توجه کنند که به هیچ وجه این نسخه‌ بتا را به طور بوت و کامل روی دستگاه خود نصب نکنند و در صورتی که تمایل به تست قابلیت‌های آن دارند، می‌توانند با دریافت فایل ISO مربوطه، آن را در سرفیس خود به طور مجازی اجرا کنند.

دیدگاهتان را بنویسید