در چند سال گذشته بحث فن آوری های مربوط به واقعیت مجازی و واقعیت افزوده بسیار داغ شده است تا جایی که کار برد این فن آوری از صنعت خودرو سازی گرفته تا سرگرمی و بازی های کامپیوتری گسترش زیادی پیدا کرده است. برخلاف واقعیت مجازی که کاربران را در یک فضای مجازی قرار میدهد، واقعیت افزوده، اشیاء مجازی را در دنیای واقعی منعکس میکند و از این رو امکان تعامل با دنیای مجازی را در قالب واقعیت در اختیار کاربران قرار میدهد. به جرات میتوان گوگل را از مهمترین پیشگامان در فن آوری واقعیت افزوده دانست که با معرفی عینک واقعیت افزوده خود هر چند که به صورت کاملا محدود، اما تحولی بزرگ را در دنیا تکنولوژی بوجود آورد. اما از زمان معرفی گوگل گلس تاکنون گوگل هیچ رقیب سرسختی برای عینک واقعیت افزوده خود نمیدید. اما حالا اپل قصد دارد تا با همکاری شرکت آلمانی کارل زایس یک عینک واقعیت افزوده تولید کنند.
گزارشی جدید نشان از این دارد که اپل در حال توسعه عینک واقعیت افزوده است که در ماههای اخیر شایعات زیادی در رابطه با آن شنیده بودیم. اپل در راستای توسعه عینک واقعیت افزوده خود از کمپانی کارل زایس آلمان کمک گرفتهاند و این عینک را با همکاری زایس توسعه میدهند. یکی از فعالان حوزه فناوری با انتشار گزارشی اعلام کرد که اپل در حال همکاری با کمپانی زایس برای توسعه یک عینک واقعیت افزوده است.همچنین او با انتشار پستی در فیسبوک به این نکته اشاره کرد که یکی از کارکنان زایس این موضوع را تأیید کرده است. در صورت به واقعیت پیوستن شایعات، انتظار میرود در سال ۲۰۱۷ میلادی شاهد رونمایی از این عینک واقعیت افزوده باشیم. یش از این نیز خبری منتشر شده بود که حکایت از علاقه وافر اپل به فعالیت در حوزهی واقعیت افزوده و توسعه یک عینک مبتنی بر واقعیت افزوده داشت. تیم کوک، مدیرعامل اپل طی گفتگویی با ABC News در سپتامبر ۲۰۱۶ میلادی، اعلام کرده بود که ظرفیت بیشتری در آینده برای واقعیت افزوده در مقابل واقعیت مجازی قائل است. تیم کوک در این خصوص چنین اظهار نظر کرده بود که ما شاهد دو مفهوم واقعیت افزوده و واقعیت مجازی هستیم که هر دو بسیار هیجانانگیز هستند. اما به نظر من واقعیت افزوده پتانسیل بسیار بیشتری در مقایسه با واقعیت مجازی دارد.
اپل در ماههای اخیر پتنتهایی را در رابطه با واقعیت افزوده به ثبت رسانده است. برای مثال یکی از پتنتهای اپل در سال ۲۰۱۴ در رابطه با گجتی است که میتوان از طریق آن تصاویر مجازی را روی سطوح اشیا در دنیای واقعی قرار داد.