تأثیر منفی آپدیت امنیتی اخیر ویندوز 10

تأثیر منفی آپدیت امنیتی اخیر ویندوز 10

آسیب‌پذیری اخیر پردازنده‌های اینتل باعث شد تا بسیاری از شرکت‌های تولید کننده کامپیوترها اقدام به عرضه آپدیت‌های امنیتی مختلف برای دستگاه‌های خود کنند.
اینتل تا پیش از این و مشخصاً هفته گذشته اعلام کرده بود که آسیب‌پذیری یاد شده با آپدیت‌های فریم ویر دستگاه‌ها حل خواهد شد. در این میان مایکروسافت نیز به عنوان توسعه دهنده سیستم عامل ویندوز، آپدیت امنیتی خود را به صورت خودکار و اجباری برای کاربران عرضه کرد.
این در حالی است که از زمان عرضه این آپدیت امنیتی، بسیاری از کاربران خواستار بستن سیستم آپدیت خودکار دستگاه خود شده‌اند. بر همین اساس، برخی از کاربران دستگاه‌های ویندوزی بعد از نصب آپدیت جدید، در انجام برخی از وظایف دچار کاهش سرعت شده‌اند.
در این میان برخی از تست‌های بنچمارک حاکی از آن است که سرعت اجرای تعدادی از اپلیکیشن‌ها تا 30 درصد کاهش پیدا کرده است و در عین حال خواندن و نوشتن روی فایل‌ها و سیستم ذخیره‌سازی‌ها تا 23 درصد کاهش داشته است.
علاوه بر این، تست‌های رندر تصاویر سه بعدی در بنچمارک Cinebench نشان می‌دهند که آپدیت یاد شده، 2 درصد از سرعت دستگاه را کاهش می‌دهد.
گفتنی است که اجرای وظایف دیگر نظیر اجرای پردازش‌های مبتنی بر آفیس و فشرده‌سازی فایل‌ها در 7-Zip دست خوش تغییر نشده است و همچنان با همان سرعت سابق کار می‌کند. در این میان گیمرها هیچ تغییری را در روند اجرای بازی‌های سنگین نظیر Assassins Creed و Battlefield I را گزارش نداده‌اند.
تغییر بازدهی ویندوز 10 با آپدیت امنیتی در حالی کشف شده است که هنوز مایکروسافت در مورد این مسئله ادعایی نکرده است. علاوه بر این، اینتل نیز اعلام کرده بود که آسیب‌پذیری یاد شده از طریق یک آپدیت امنیتی حل خواهد شد که هیچ تغییری را در بازدهی دستگاه‌ها اعلام نخواهد کرد.
علاوه بر این، هنوز معلوم نیست که این تغییر در سرعت پردازش روی سری دستگاه‌های خانواده سرفیس تأثیر می‌گذارد یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید